Rijkswaterstaat werkt begin november aan de veiligheid op de N57 bij Ouddorp. Dit gebeurt tijdens vier nachtafsluitingen van de N57 tussen Ouddorp en Scharendijke. Verkeer wordt omgeleid. De omleidingen worden aangegeven met gele borden langs de weg. Weggebruikers dienen rekening te houden met extra reistijd.

Rijkwaterstaat heeft twee nieuwe rotondes aangelegd bij Ouddorp en de Punt. Ook is de maximumsnelheid tussen de Stoofweg op Schouwen-Duiveland en de Punt verlaagd van 100 naar 80 km/u. De definitieve bebording en lichtmasten moeten nog geplaatst worden. Ook wordt beton aangebracht in de middengeleiders van de rotonde.

Het volgende weggedeelte is afgesloten.

N57 tussen rotonde Ouddorp en Scharendijke

  • Van maandag 3 november 20.00 uur tot dinsdag 4 november 6.00 uur
  • Van dinsdag 4 november 20.00 uur tot woensdag 5 november 6.00 uur
  • Van woensdag 5 november 20.00 uur tot donderdag 6 november 6.00 uur
  • Van donderdag 6 november 20.00 uur tot vrijdag 7 november 6.00 uur

De weg is in beide richtingen dicht. Verkeer wordt omgeleid om Ouddorp heen en via de binnenzijde van de Brouwersdam. Kruisend verkeer bij Port Zélande is mogelijk.

Weggebruikers wordt geadviseerd de reis te plannen op vanAnaarBeter.  Er kan ook gebeld worden met de gratis informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002. De planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Bron: Rijkswaterstaat

Comments


Add Comment