Samenwerken

voor en door ondernemers op Goeree-Overflakkee

De FOGO maakt als vertegenwoordiger van de ondernemer een vliegende start

Met de gemeentelijke herindeling in 2012 is er een nieuwe bestuurlijke werkelijkheid ontstaan op Goeree-Overflakkee. Voor de ondernemers op Goeree-Overflakkee heeft de herindeling de nodige gevolgen en daarom is de FOGO opgericht.
De FOGO vertegenwoordigt de ondernemersverenigingen op Goeree-Overflakkee als koepelorganisatie de belangen van alle ondernemers. De FOGO is daarnaast een gesprekspartner voor de provincie, gemeente en andere organisaties namens het lokale bedrijfsleven. Ter ondersteuning van de ambitieuze doelstellingen heeft de FOGO het adviesbureau DZP ingeschakeld voor beleidsmatige en secretariële ondersteuning.

De FOGO maakt zich hard voor de ondernemer op Goeree-Overflakkee, want samen sta je sterk!

 

Wat doet de FOGO voor u:

Door directe invloed te hebben op de bovenlokale visie, beleid en uitvoering van de overheid, streven wij voor hogere winst bij de ondernemers. Dit door middel van o.a.:

Hoe doet de FOGO dit voor u:

fogoflow

Hoe kan ik mee doen:

Sluit u aan bij één van de werkgroepen:

Initieer een nieuwe werkgroep!

team_3

Mike Dreisch

Ondernemersvereniging Goedereede

Mike Dreisch is een ervaren Management Consultant en zelfstandig ondernemer. Na zijn Master opleiding aan Nijenrode Universiteit is Mike meer dan 20 jaar commercieel directeur geweest van diverse bedrijven in zowel de zakelijke- als consumentmarkt. Nu is hij directeur-eigenaar van Dreisch Management Consulting BV in Ouddorp. Mike over de FOGO: ‘We willen meer bereiken door ons anders te organiseren, bottom-up en met veel ruggespraak met de achterban, zodat we ook voortdurend feedback krijgen van de leden. Daarnaast gaan we ons proactief opstellen tegenover de gemeente, zodat we ook zelf punten op de agenda kunnen zetten.’

team_3

Steef Visser

Verenigingen Bedrijven Goeree Overflakkee

Registeraccountant | Zeiler | 35 jaar MKB ervaring | Out of the box denker | Vader van vier zoons en één dochter | Opa van vier kleinzoons | Directievoorzitter | Vestigingsleider Middelharnis | Kritisch meedenker | Sparring partner | Toezichthouder in woningcorporatie en zorg | Regent van Sommelsdijk | Motivator | Social Media | Founder Visser & Visser | Liefhebber van water | Resultaatgericht | Spreker | iPhone | iPad | Voorzitter Federatie Ondernemersverenigingen Goeree-Overflakkee

team_3

Kees Tanis

Vereniging voor Eigenaren en Exploitanten van Recreatie Ondernemingen op Goeree-Overflakkee

Directeur van het Noordzeepark in Ouddorp. Tevens betrokken bij de VEERO, de Vereniging voor Eigenaren en Exploitanten van Recreatie Ondernemingen. De Veero is een netwerkvereniging voor ondernemers die gekoppeld zijn aan de recreatie- en toerismesector op het mooie Goeree-Overflakkee.

 

 

 

Jasper Dekker

City Center Goeree-Overflakkee

Eigenaar van de Bruna in Middelharnis en betrokken bij ondernemersvereniging Middelharnis. Het winkelcentrum van Middelharnis, D’n Diek, biedt plaats aan meer dan 100 winkels, variërend van groot en landelijk bekend tot klein en exclusief. Deze combinatie maakt het aanbod op D’n Diek bijzonder en uniek.

team_3

Piet Driece

Ondernemersvereniging Tonisseweg

Mijn naam is Piet Driece 67 jaar en woonachtig in Sommelsdijk. Jarenlang werkzaam geweest in de bouw als administratief/commercieel medewerker. Ook vele jaren kennis aangewend ter stimulering van de vakopleiding in de bouw. Momenteel actief als beheerder in de vastgoedsector. Lid van het AB van de FOGO als secretaris van de Ondernemers Vereniging Tonisseweg Oude Tonge.
Maakt deel uit van de werkgroep bedrijventerreinen FOGO.

team_3

Jaap Nagtegaal

Ondernemersvereniging Oostplaat

Mijn naam is Jaap Nagtegaal en ik ben eigenaar van VCM Totaal gevestigd op bedrijventerrein Oostplaat. VCM Totaal is een adviesbureau op het gebied van Arbo veiligheid en vervoer- en opslag van gevaarlijke stoffen. In het Algemeen Bestuur vertegenwoordig ik de OndernemersVereniging Oostplaat (OVO) en tevens heb ik zitting in de werkgroep Bedrijventerreinen. Door deelname aan de FoGo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een goed ondernemersklimaat op ons mooie eiland door structureel en proactief overleg met o.a. de gemeente.

Peter van de Langkruis

Ondernemersvereniging Ouddorp

Eigenaar van de Bruna in Ouddorp en algemeen bestuurslid van de FOGO. Ik heb zitting in de werkgroep Detailhandel.

team_3

Leo de Puy

Ondernemersvereniging Oude-Tonge

Mijn naam is Leo de Puy en ik ben bijna 60, al 22 jaar voeren mijn vrouw en ik het hotel-restaurant “Lely” in Oude-Tonge. Wij zijn nooit van plan geweest om een echt restaurant te beginnen, maar zijn nu wel bezig met een grootse uitbreiding in het naastgelegen pand. Ben lid van de ondernemersvereniging van Oude-Tonge (detailhandel). Ben ook al jaren lid van de KHN. Zit in diverse overleggen, en heb het altijd druk (en anders maak ik mij druk). Hebben sedert 2005 een boerderij met 60 ha. grond in de heuvels van de Algarve die wij ook verhuren. Zit in het FOGO omdat ik met collega’s een vuist wil kunnen (blijven) maken tegen de steeds groter wordende overheid. Zo kun je andere standpunten, visie’s etc beter verdedigen.

Hans Juch

Visserij vereniging Zuid-West

Hans Juch is de directer van John. P de Wit Assurantiën gevestigd in Stellendam. Binnen de FOGO vertegenwoordigt hij het algemeen bestuur vanuit de visserijvereniging Zuid-West Nederland. Vanuit die positie neemt hij ook plaats de werkgroep infrastructuur. De Stellendamse haven telt in totaal 50 kotters.

 

 

team_3

Francis Lugtenburg

Zorggroep Haringvliet

Mijn naam is Francis Lugtenburg en ben sinds mei 2014 directeur van de Zorggroep Haringvliet B.V.

Soepele samenwerking is essentieel voor kwalitatief goede zorg met de patiënt centraal. Als gevolg van de integrale bekostiging van chronische zorg in de eerste lijn zijn zorggroepen ontstaan. Ook de huisartsen van Goeree-Overflakkee, Struytse Hoeck en Nieuwenhoorn, het ziekenhuis, de laboratoria en alle betrokken zorgverleners werken intensief samen. Het betreft ketenzorg aan patiënten met een van de volgende diagnoses: Diabetes Mellitus type 2, COPD en Hart en vaatziekten (CVRM). In de toekomst zal met de stakeholders gezocht worden naar nieuwe mogelijkheden. Deze samenwerking wordt gecoördineerd door Zorggroep Haringvliet B.V.

Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij de gemeentelijke overheid en ik volg op dit moment de Academische Leergang Zorg Management bij het Erasmus centrum voor management development in de zorg. De opdrachten voor deze leergang maak ik bij Argos Zorggroep. Hierdoor leer ik veel over gespecialiseerde zorg voor ouderen en de veranderingen die nodig zijn om in te spelen op veranderende wetgeving en de behoeften van de steeds ouder wordende mens.

Wij willen de agenda beïnvloeden en een visie en strategie paraat hebben bij alle mogelijke onderwerpen.