De gemeente Goeree–Overflakkee vindt het belangrijk dat de detailhandel in de gemeente goed functioneert. De detailhandelsvisie moet hieraan de komende jaren een goede bijdrage leveren. Deze visie geeft een kader voor ontwikkelingen en bevat  concrete acties die we in samenwerking met ondernemers willen gaan uitvoeren.

Naar aanleiding van de interactieve bijeenkomst op 2 september jongstleden stelde  de gemeente samen met de FOGO en deskundigen de visie op detailhandel voor de komende jaren op.

In samenwerking met de FOGO organiseren daarom op 15 december 2015 om 19.30 uur tot 22.00 uur een bijeenkomst in de Rabobankzaal van het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 te Middelharnis. Op deze avond willen wij onze visie op de detailhandel met u delen en gaan wij hier graag met u over in gesprek. De bijeenkomst wordt begeleid door het bureau BRO uit Boxtel, een deskundig bureau met veel ervaring op het gebied van detailhandel en de daarmee gepaard gaande ontwikkelingen.

In verband met de organisatie verzoeken wij u vriendelijk om u aan te melden bij de heer M.J. Trouwborst via 14 0187 of per e-mail marc.trouwborst@ggo.nl.

Comments


Add Comment