Rijkswaterstaat heeft een nieuwsbrief uitgebracht met daarin een uitgebreide update over de renovatie van de Heinenoordtunnel. U vindt de nieuwsbrief hier. De nieuwsbrief gaat uitgebreid in op wat de renovatie precies inhoudt, wat er de afgelopen jaren achter de schermen zoal aan voorbereiding is gedaan en hoe Rijkswaterstaat hinder zo veel mogelijk wil voorkomen.

In december zullen de eerste afsluitingen plaatsvinden. Dan wordt (regulier) onderhoud aan de tunnel gecombineerd met voorbereidende werkzaamheden voor de renovatie:

Van donderdag 9 december 23.59 uur tot vrijdag 10 december 05.00 uur 2021 is de tunnelbuis richting Rotterdam afgesloten (richting het noorden), inclusief oprit Oud-Beijerland (21).
Van vrijdag 10 december 22.00 uur tot maandag 13 december 05.00 uur 2021 is de tunnelbuis richting Bergen op Zoom afgesloten (richting het zuiden), inclusief oprit Barendrecht (20).

Klik hier voor meer informatie over deze eerste afsluiting, de omleidingsroute, de extra reistijd en de alternatieven voor de weggebruiker.
Wilt u de nieuwsbrief voortaan rechtstreeks in uw mailbox ontvangen? Dan kunt u zich hier aanmelden. En heeft u vragen over de renovatie van de Heinenoordtunnel, dan kunt u die mailen naar renovatieheinenoordtunnel@rws.nl.

Comments


Add Comment