Op maandag 26 september zullen op de Grevelingen de eerste (platte) oesters gesleept worden ter gelegenheid van de officiële opening van het oesterseizoen 2016-2017. Het eerste mandje wordt ’s- avonds geveild voor een goed doel tijdens een speciale ondernemersbijeenkomst in Restaurant Bru17 in de vissershaven van Bruinisse.

De Nederlandse Oestervereniging nodigt u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Inloop is vanaf 17.00 uur. Om 18.30 start de veiling. Vanaf dat moment worden hapjes verzorgd (en oesters gestoken) deze worden u aangeboden. Consumpties en andere hapjes zijn voor eigen rekening. De bijeenkomst eindigt om 20.00 uur. Maar het restaurant gaat dan niet meteen dicht…

Voor deze bijeenkomst zijn ondernemers uit de gehele regio uitgenodigd, om er bij te zijn én te bieden. De opbrengst van de veiling voor de Vrienden van Siem gaat naar het Prinses Maxima Centrum ten behoeve van de behandeling van kinderen met kanker. De veiling zelf is in de deskundige handen van notaris Robert Zonnevylle en veilingmeester Dominique Dequelle.

Restaurant Bru17 Havenkade 18 4311 BA Bruinisse 0111 484 459

Er is volop parkeergelegenheid.

Aanmelden voor de bijeenkomst is nodig en kan met een mail naar vdcp@vdcp.nl onder vermelding van ‘Veiling Oesters 2016’.

U kunt hier de volledige uitnodiging vinden: uitnodiging-ondernemersbijeenkomst-2016

 

Comments


Add Comment