Beste duurzame ondernemer,

Namens Van Dijk Techniek nodig ik u van harte uit voor onze Duurzame Dag, deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 9 september 2017, op ons bezoekadres aan de Oost Havendijk 46a.

Waarom een Duurzame Dag?

Ondernemers op Goeree-Overflakkee zijn dagelijks bezig met de verduurzaming van hun eigen vakgebied. Niet alleen intern, maar juist ook extern voor nieuwe businesskansen. Op de Duurzame Dag willen we deze initiatieven een speciaal podium geven. Tevens willen we onze kennis delen met bewoners van Goeree-Overflakkee. We willen een bewijs leveren dat duurzaamheid een positieve bijdrage levert aan onze omgeving, de toekomst en veelal besparend werkt op de korte en lange termijn.

Wat vragen we?

Om deze dag tot een duurzaam succes te maken vragen wij uw deelname als duurzame ondernemer. We zoeken duurzame partners die tijdens deze dag willen deelnemen in de vorm van een stand, presentatie of workshop. Combinaties zijn ook mogelijk en bespreekbaar. Van Dijk Techniek is verantwoordelijk voor de volledige organisatie van het evenement. Wel vragen we u als eventueel deelnemende ondernemer na te denken over een financiële bijdrage, zodat we vooraf aan het evenement media-uitingen kunnen verspreiden. Op de dag zelf zouden we graag een hapje en drankje willen verzorgen, zowel voor de ondernemers als bezoekers.

Ik kom graag bij u langs om een duurzame samenwerking aan te gaan, u kunt mij bereiken via pim@vandijk-techniek.nl en/of onderstaande telefoonnummers.

Alvast bedankt en graag tot ziens op de Duurzame Dag!

 

Comments


Add Comment