Op woensdagavond 6 en 20 april jl. heeft de FOGO twee Kennisavonden georganiseerd voor het Ondernemersfonds op Goeree-Overflakkee. Op deze avonden zijn de plannen besproken om een fonds op het eiland op te richten. Waar komt het idee vandaan? Hoe kunnen we het organiseren? En wat kunnen de ondernemers er mee doen?

Wij kijken terug op twee goed geslaagde en zeer nuttige avonden. We hebben veel ondernemers en bestuurders van ondernemersverenigingen bereikt. Door de aanwezigen is een positieve bijdrage geleverd in de voorbereiding van de plannen, waarvoor dank.

Bijgaand het verslag van de Kennisavond van 20 april. In dit verslag worden ook de voorbeeldprojecten beschreven die de aanwezigen van beide avonden hebben voorgesteld.

Hoe nu verder? Begin mei komt de werkgroep Ondernemersfonds van de FOGO weer bijeen en worden in samenspraak met de gemeente de verdere stappen besproken. Via onze website en de nieuwsbrief zullen wij u informeren over de ontwikkelingen.

Wilt u hierin meedenken of heeft u vragen over wat het fonds voor u betekent, neem dan gerust contact op via secretariaat@fo-go.nl.

Terugkoppeling Kennisavond ondernemersfonds Goeree-Overflakkee

Comments


Add Comment