Vanaf de oprichting in 2003 is Giel Lokker van Lokker & Reitsma Register Experts betrokken bij de Ondernemersvereniging Goedereede. Na het passeren van de notariële akte in 2004 vervulde Lokker de functie secretaris tot afgelopen vrijdag 3 juni 2016. Cornelis Trommel van Plus Trommel volgt zijn functie op binnen het bestuur.

Giel Lokker gaf vorig jaar tijdens de Algemene Ledenvergadering al aan nog een jaar aan te blijven als secretaris. Vrijdag 3 juni j.l. tijdens de Algemene Ledenvergadering bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam werd zijn afscheid georganiseerd door collega bestuursleden. Lokker bedankte in zijn toespraak alle leden van de ondernemersvereniging voor de fijne tijd en in het bijzonder de bestuursleden waar hij de afgelopen 13 jaar mee samenwerkte t.b.v. de ondernemersbelangen op de kop van het eiland. Het bestuur was het niet altijd eens met elkaar maar al die jaren was er nooit onenigheid. En dat is best opmerkelijk en bijzonder, merkte Lokker op die tijdens zijn afscheid tot eresecretaris werd benoemd door voorzitter Jan de Blok. Een titel voor een bijzonder nauw betrokken secretaris die veel voor de vereniging en haar leden heeft gedaan, aldus De Blok. De beveiliging op het industrieterrein Deltahaven binnen wat de aanleiding in 2003 was om een ondernemersvereniging op te richten was daar een van. De beveiliging is niet meer weg te denken en een groot succes. Ondernemers werken samen met de gemeente, politie en brandweer om overlast, criminaliteit en onderhoud en beheer op het bedrijventerrein aan te pakken. Op initiatief van de vereniging is Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Stellendam (SBBS) opgericht waar Lokker nog steeds voorzitter is.

De vereniging telt 186 leden uit Goedereede, Ouddorp en Stellendam en organiseert minimaal vijf ledenbijeenkomsten per jaar waaronder de traditionele zeildag, bedrijfsbezoek, informatieve bijeenkomsten tot feestavonden. Het huidige bestuur van de OVG bestaat uit Jan de Blok (voorzitter) van Hoek en Blok, Bert de Boer (penningmeester) van Aquality B.V., Cornelis Trommel (secretaris) van Plus Trommel, Jeroen den Hollander van De Klepperstee, Mike Dreisch van Dreisch Management Consulting en Bert Visser, Parkmanager BIZ Stellendam en Anne Marie Trommel van Strandpaviljoen Paal 10. Het secretariaat wordt uitgevoerd door Caroline Melissant van INZee Communicatie & Trends.

Comments


Add Comment