Met de slogan ‘Regel uw zaken makkelijk en snel via Goeree-Overflakkee.nl’ stimuleert de gemeente inwoners en ondernemers om digitaal zaken te doen met de gemeente via de website www.goeree-overflakkee.nl.

Het kan zijn dat u een melding wilt doen over uw omgeving. U kunt hierbij denken aan rondslingerend afval, slechte of beschadigde bestrating, een kapotte speelvoorziening, vandalisme, defecte straatverlichting of overlast. Ziet u iets dat niet in orde is? Dan kunt u dat eenvoudig online doorgeven via www.goeree-overflakkee.nl/meldingen. Zo kan de gemeente het herstellen, verbeteren of maatregelen treffen.

Digitaal zakendoen met de gemeente is aantrekkelijker dan via de telefoon of via een afspraak op het gemeentehuis. Het biedt namelijk veel gemak: de website is 24/7 beschikbaar, lagere kosten (geen telefoon- of reiskosten) en door automatisering van processen een snellere afhandeling van zaken. Kijk voor een volledig overzicht van alle gemeentelijke producten en diensten die u online kunt regelen op: www.goeree-overflakkee.nl/online-regelen.

Bron: gemeente Goeree-Overflakkee, 8 augustus 2016

Comments


Add Comment